• Web social

  • Correu-e

    stfostdecideix@gmail.com
  • Categories

  • Twittejant

Ets demòcrata o falangista? El 25A, vota!

A Sant Fost de Campsentelles han arribat els falangistes per boicotejar la consulta popular, que és un acte de tolerància, democràtic i civilitzat. Davant d’això, un grup de persones d’extrema dreta han tapat el nostre mural amb símbols feixistes, mostra clara de la intenció de provocar, com també estan duent a terme en altres municipis vallesans, amb La Roca com un dels exemples més clars. En el nostre poble han fet malbé pancartes i cartells, material de campanya de la Plataforma que veníem emprant a tall d’informació sobre la consulta del 25 d’abril, tot esperonant el vot dels nostres ciutadans i ciutadanes. Més que mai, hem d’estar units contra aquells que odien la democràcia, que utilitzen la força com a únic llenguatge en comptes dels arguments, que ignoren les regles més fonamentals de la convivència, aquells que s’amaguen rere símbols preconstitucionals a fi d’entorpir la tasca benintencionada d’una gent que tan sols pretén oferir l’oportunitat de deixar que el poble s’expressi. La nostra Plataforma rebutja fermament aquestes accions i per il·lustrar-les oferim unes imatges que hem pogut recollir.

No cedeixis davant els que neguen la democràcia, els mateixos que ens van obligar a callar durant quaranta anys. Vota el 25 d’abril amb tota la força del cor, fes sentir la teva veu, convertiràs el teu vot en una alenada de llibertat.

2 Respostes

  1. […] Llegiu el que ha escrit la Plataforma. […]

  2. Lluitem per la democràcia i guanyarem, el 25 d’abril tots i totes a la plaça de la Vila, a votar i a participar a la Festa de la democracia.

    Visca Catalunya i els Santfostencs.

Deixa un comentari