• Web social

  • Correu-e

    stfostdecideix@gmail.com
  • Categories

  • Twittejant

  • Anuncis

Sant Fost Decideix a les 24 hores de Gràcia Decideix!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

El dissabte dia 19 de febrer cinc voluntaris de Sant Fost Decideix van col·laborar a les 24 hores de Gràcia Decideix, ajudant els companys graciencs,  tant en la consecució de vots anticipats  (a  la mesa  situada a la Plaça del Diamant) com en el desenvolupament de les activitats que s’hi van fer: titelles, jocs de mans, inflable per a la mainada, tot  per aconseguir un clímax festiu i participatiu en aquesta jornada marató amb la instal·lació de 30 meses distribuïdes per tot el districte i obertes en alguns casos fins a les 2 de la matinada.

Una experiència agradable i emotiva, i uns resultats veritablement importants: 33% de participació i 12.062 vots anticipats, fruit de l’entusiasme i l’organització. Un pas més cap al 10A Barcelona Decideix.

Crònica del dia:

A les 9 del matí de dissabte érem a la Plaça del Diamant, un del llocs paradigmàtics del paradigmàtic districte de Gràcia -abans Vila de Gràcia- de Barcelona, amb la il·lusió d’ajudar els companys a aconseguir el màxim de vots anticipats en una autèntica marató de dos dies, 24 hores d’activitats i trenta meses a la disposició dels barcelonins graciencs.

Fetes les presentacions, tan bon punt arribà el material, vam ajudar a la seva instal·lació perquè a la plaça, a més del vot anticipat, hi havia previst de fer titelles, jocs de mans i un inflable per a infants.

Cap a les onze ja hi havia animació i estàvem tots alerta per a proposar als vianants que votessin, o que el vailets no es fessin mal votant a l’inflable. A mida que el assolellat matí avançava també ho feia l’animació, la participació i… la quantitat de sobres dins de l’urna.

L’actitud de la gent que passejava era diversa, des del qui no en vol saber res de res, de qui no vol la independència, però que el convencem que ho faci participant democràticament, i fins aquell convençut del tot que també et vol convèncer a tu, de les seves raons. Més o menys com arreu.

Els companys de Gràcia, molt ben organitzats, ens van agrair la companyia i la feina i nosaltres el fet de poder participar en la darrera i més important consulta: al capdavall, Barcelona és Cap i Casal i les resultats de participació esdevindran molt importants.

Un matí que recordarem amb satisfacció tant per l’èxit assolit amb un 33% de participació i 12.062 vots anticipats, com per l’experiència viscuda i que ens portà el record d’aquell màgic 25 A de Sant Fost.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: